Μήνυμα από τους γενναίους μας στρατιώτες στο μέτωπο του Γαραπάγ, προς τους γονείς και τους συγγενείς τους.

0

-Αγαπημένοι μας γονείς, μάνα, πατέρα, είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί, έτοιμοι κάθε στιγμή να χτυπήσουμε τον εχθρό ,εάν προσπαθήσει να παραβιάσει τα σύνορα μας. Εμείς υπερασπιζόμαστε τη γη μας και τη δική σας ησυχία. Εσείς να είστε σίγουροι ότι έχετε μεγαλώσει και έχετε στείλει στο στρατό παιδία, που μπορούν να σας υπερασπίζονται για πάντα.

-Μάνα, πατέρα, να είστε ήσυχοι, είμαστε έτοιμοι κάθε στιγμή να χτυπήσουμε τον εχθρό ,να υπερασπιστούμε την ησυχία σας και την γαλήνη. Να είστε ήσυχοι. Εάν παραβιαστούν τα σύνορα μας ,θα χτυπήσουμε. Με δύο λόγια, μην ανησυχείτε.

-Μάνα, πατέρα, εδώ καλά είμαστε, να είστε ήσυχοι. Να είστε χαρούμενοι που μεγαλώσατε παιδιά που τώρα μπορούν να σας υπερασπιστούν.

-Αγαπητοί συμπατριώτες, να είστε ήσυχοι. Εμείς είμαστε εδώ, υπερασπιζόμαστε τα σύνορα μας. Με δύο λόγια, είμαστε εδώ ,όλοι μαζί θα φυλάξουμε τα σύνορα μας σαν κόρη οφθαλμού.

Μάνα ,πατέρα, είμαστε δίπλα σας, θα κρατήσουμε τη γη μας. Είμαστε παιδιά του Γαραπαγ, εγώ είμαι ντόπιος, τα παιδιά που είναι μαζί μου είναι από την Αρμενία και το Γαραπαγ. είναι πολύ καλά παιδιά κι ελπίζω να φυλάξουν τη γη μας σας κόρη οφθαλμού.